Slet din RootedDK-konto
Senest opdateret: 25. oktober 2026
Slet din konto i appen
Du kan slette din konto direkte i RootedDK under Profil → Slet konto. Dette er den primære metode til kontosletning.
Har du ikke længere adgang til appen?
Du kan anmode om sletning af din konto og tilknyttede personoplysninger ved at skrive til kontakt@rooteddk.dk. Du behøver ikke at installere eller åbne appen.
Send helst anmodningen fra den e-mailadresse, der er knyttet til din konto, og brug gerne emnet “Slet min RootedDK-konto”. Send aldrig din adgangskode. Hvis du ikke har adgang til kontoens e-mailadresse, så kontakt os for hjælp.
Anmod om kontosletningHvilke data slettes?
Ved kontosletning slettes din konto og de primære brugerdata, der er knyttet til den:
- Kontooplysninger
- Præferencer og app-indstillinger
- Premium-status
- Tilknyttede personoplysninger
Sletning af premium-status er ikke det samme som opsigelse af et abonnement. Se vejledningen om aktive abonnementer nedenfor.
Oplysninger, der kan blive opbevaret
Betalingsrelaterede oplysninger bevares af regnskabsmæssige årsager. Audit-logs (registreringer af hændelser) og tekniske logs vedrørende kontosletning og Stripe-betalingshændelser kan også blive opbevaret.
Stripe kan fortsat opbevare betalingsoplysninger i henhold til sine egne juridiske og regnskabsmæssige forpligtelser. RootedDK har ikke adgang til dine betalingskortoplysninger.
Der er endnu ikke dokumenteret faste opbevaringsperioder for de bevarede oplysninger hos RootedDK. Politikken for sikkerhedskopier er heller ikke endeligt afklaret. Vi angiver derfor ikke konkrete frister, som vi ikke kan bekræfte. Kontakt os, hvis du ønsker nærmere information.
Behandlingstid
Anmodninger om kontosletning via e-mail behandles hurtigst muligt og normalt inden for 30 dage.
Aktive abonnementer
Kontosletning opsiger ikke automatisk dit abonnement. Opsig derfor et aktivt abonnement separat inden kontosletning for at stoppe fremtidig fornyelse.
Du kan administrere eller opsige abonnementet i RootedDK-appen eller via Stripes kundeportal, som du finder et link til i din kvitteringsmail. Opsigelsen træder i kraft ved udløbet af den igangværende abonnementsperiode.
Har du ikke adgang til appen eller kundeportalen, så nævn dit aktive abonnement i din e-mail til os, så vi kan hjælpe med opsigelsen i forbindelse med din sletteanmodning.
Kontosletning giver ikke i sig selv ret til refundering af allerede betalte abonnementsperioder. Læs mere i vores handelsbetingelser.
Læs også vores privatlivspolitik for information om behandlingen af dine personoplysninger.
